(intro muziek) Hallo! Ik ben er weer. Dankjewel dat je weer kijkt. Het onderwerp van vandaag is weer een tip of hulpmiddel, iets dat we kunnen gebruiken als we heel angstig of overweldigd zijn, en we misschien wel buiten zijn en niet weten wat we moeten doen.

We kunnen niet in een kamer gaan zitten en in ons dagboek schrijven. We kunnen niet heel hard muziek luisteren of andere dingen die we doen als we thuis zijn. En deze tip is weer een ademhalingsoefening. Ik weet dat ik al een ademhalingsoefening heb gedaan in mijn angst tutorial, dat was de 44 ademhaling. Ik weet niet of jullie je dat nog herinneren, maar je ademt in 4 seconden, je wacht 4 seconden en dan adem je uit 4 seconden. Dat doe je 4 keer.

Het is heel makkelijk. dat is waarom het allemaal 4 is. Maar de oefening van vandaag is iets wat mij erg helpt. Het is de 478 ademhaling. Ik weet dat jullie denken ”Is dit anders? Het is gewoon een andere hoeveelheid seconden.” Op de een of andere manier, als we de tijd dat de uitademen verdubbelen tegenover de tijd dat we in ademen. We ademen in voor 4 seconden.

Maar we ademen uit in 8 seconden. als we dat doen, heeft het een meer zuiverende werking op het lichaam en zorgt het ervoor dat het zenuwstelsel zich meer ontspant. Dus als je het gevoel hebt dat je hart op hol slaat of als je de adrenaline in je vingers voelt en alle angstgevoelens, dan kan dit iets zijn wat je kan doen.

Dus als je je vandaag een beetje angstig voelt en je wilt de oefening met mij doen, zal ik het nu voordoen. Gewoon 1 keer en we zullen zien hoe het gaat. Je houdt het puntje van je tong de hele tijd net achter je voortanden, waar je tanden en je tandvlees samenkomen. Waarom? Ik weet het niet, maar het helpt ons om te ontspannen. We gaan gewoon doen wat we horen te doen, toch? Dus we houden onze tong achter onze voortanden.

We houden het daar, het maakt niet uit wat we doen. Eerst gaan we alle lucht uitademen. Ik houd mijn tong op zijn plaats, adem in voor 4 seconden, door mijn neus. Als ik op de top kom, houd ik het in voor 7 seconden, dan adem ik uit. Oke. Laten we het nog een keer doen.

(ademt in) (ademt uit) (ademt in) (ademt uit) (ademt in) (ademt uit).

Dat doen we 4 keer. Dat is ongeveer wat ik deed, terwijl ik jullie vertelde wat ik aan het doen was. Om eerlijk te zijn, maakt dit me erg slaperig. ”Oke, ik ben klaar om te slapen” Dus we ademen in voor 4 seconden, we houden onze adem in voor 7 seconden en we ademen uit voor 8 seconden. De hele tijd houden we onze tong achter de voortanden.

How breathing works Nirvair Kaur

. , . . .

. , . .

. . . . . ,.

. . . .

. . .

. . . . .

. . . .

. . , . . . .

Leave a Reply